Constructa Wasmachine Foutcode

Beschikt u over een Constructa wasmachine en geeft deze een foutcode of storingscode aan? Dat is erg vervelend. Een storing kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder kunt u de foutcodes vinden. Komt u er zelf niet uit, neem dan contact op met onze specialisten. Onze monteurs zijn actief in heel Nederland. Wij voeren onder andere wasmachine reparaties uit in: HaarlemHeemstedeZandvoort, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Helder en Hoofddorp. In heel Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland zijn onze monteurs actief en daarmee doen wij er alles aan om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wat betekent de foutcode op mijn Constructa Wasmachine?

Foutcode

Oorzaak

Constructa Foutcode E17  Er is ergens in de wasmachine een lek
Constructa Foutcode E18  Problemen met doorvoer van water
Constructa Foutcode F18  Problemen met afvoer van water
Constructa Foutcode F21  Probleem met aansluiting op de motor
Constructa Foutcode F23  Ligt water onder de wasmachine en Aquastop is geactiveerd
Constructa Foutcode F43  Storing in de motor
Constructa Foutcode F57  Verbinding tussen bedieningsmodule en ander deel van de wasmachine is verstoord

Constructa wasmachine foutcode verhelpen

Wanneer uw wasmachine één van de bovenstaande foutcodes geeft kunt u soms eenvoudig zelf de storing verhelpen door te controleren of er water in en uit de wasmachine kan. Lukt het niet om de foutmelding op te lossen? Neem direct contact op via 085-1301528 of ons online contactformulier. Ook wanneer de storingscode die uw Constructa wasmachine geeft niet in de lijst voorkomt, weten wij vaak het probleem te verhelpen. Onze monteurs hebben ruime ervaring met allerlei soorten Bosch wasmachines en kennen de ins en outs.

Waarom Witgoedrepareren?

Witgoedrepareren.nl is de specialist in witgoed reparaties. Met ruime ervaring en de juiste scholing van onze medewerkers staan wij voor kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Join the discussion 17 Comments

Leave a Reply

Languages