Indesit Wasmachine foutcodes

Heeft u een Indesit wasmachine en werkt deze niet meer of geeft deze een foutcode aan? Erg vervelend, want dat resulteert in een opstapelende was en dat is niet prettig. In de lijst hieronder hebben wij de foutcodes op een rijtje gezet en kunt u zien wat de foutmelding betekent. Komt u er niet uit? Neem direct contact met ons op en ga vooral niet zelf sleutelen aan de wasmachine. Hierdoor kunt u het probleem verergeren. Onze Indesit wasmachine monteurs zijn binnen 24-uur bij u thuis om de wasmachine te repareren. We zijn 7 dagen per week geopend. Bel ons nu via 085-1307263.

Foutcodes Indesit wasmachines

Foutcode

Oorzaak

Indesit foutcode F01 Triac kortsluiting
Indesit foutcode F02 Motor stilstand
Indesit foutcode F04 Te hoog water
Indesit foutcode F05 Storing pomp/motor
Indesit foutcode F06 Programma fout / motor programma
Indesit foutcode F07 Verwarming probleem (relais)
Indesit foutcode F08 Verwarming/niveau meting
Indesit foutcode F09 Eprom storing van moduul
Indesit foutcode F10 Niveau regelaar werkt niet goed
Indesit foutcode F11 Pomp motor werkt niet goed
Indesit foutcode F12 Communicatie storing

Indesit wasmachine foutmelding oplossen

Als u de foutcode gevonden heeft, kunt u wellicht zelf de wasmachine repareren. Denk hierbij aan het resetten van de wasmachine, het controleren van de watertoevoer of als de deur goed dicht gaat. Werkt de wasmachine nog steeds niet? Bel 085-1307263 en wij zorgen ervoor dat de wasmachine weer werkt!

Indesit wasmachine reparatie

Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst en zijn gecertificeerd om een indesit wasmachine reparatie uit te voeren. U betaald bij ons geen voorrijkosten en slechts een laag all-in tarief van €59. Hierbij kijken wij de wasmachine na (diagnose) en voeren wij de reparatie uit. Wij zijn actief in Noord-Holland , Utrecht en Zuid-Holland. Met name in de steden Haarlem, Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort en Heemstede.

Join the discussion 22 Comments

Leave a Reply

Languages