LG wasmachine storingscodes

Heeft u een LG wasmachine en geeft deze een storing- of foutcode aan? Dat is erg vervelend. Een storing duidt meestal op een fout in de wasmachine en kan verholpen worden door het te resetten en een aantal controles. Het kan zijn dat er een kabel losgeschoten is, dat de wasmachine geen watertoevoer krijgt of dat bijvoorbeeld de deur niet dicht zijn. Heeft u deze controles uitgevoerd, maar werkt de wasmachine nog steeds niet? Ons advies is om niet verder te sleutelen aan de LG wasmachine. Bel ons via 085-1307263 en binnen 24-uur zijn onze LG wasmachine monteurs bij u op locatie. Hieronder kunt u de lijst vinden met foutcodes van LG wasmachines.

Wat is de betekenis van de foutcode op mijn LG wasmachine

Foutcode

Oorzaak

LG foutcode CL Kinderslot is ingeschakeld
LG foutcode PE Probleem met waterdruk/waterniveau sensorfout
LG foutcode FE Probleem van teveel water
LG foutcode DE Deur niet gesloten (kan ook foutcode DOE zijn)
LG foutcode LE Overbelasting motor of deurslot
LG foutcode IE Probleem met watertoevoer
LG foutcode OE Probleem bij de afvoer
LG foutcode UE Probleem met balans in de trommel
LG foutcode TE Probleem met watertemperatuur
LG foutcode SE Probleem met motor sensor/motorfout ontdekt

LG wasmachine storing verhelpen

Geeft uw wasmachine één van de bovenstaande storingsmeldingen of foutcodes? Dan heeft u nu de oorzaak van de storing in kaart. Staat de LG  foutmelding van uw wasmachine er niet tussen? Dan kunnen wij u verder helpen. Bel ons via 085-1307263 en onze wasmachine experts helpen u maar al te graag verder.

LG Wasmachine reparatie

Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst en zijn gecertificeerd om een LG wasmachine reparatie uit te voeren. U betaald bij ons geen voorrijkosten en slechts een laag all-in tarief van €59. Hierbij kijken wij de wasmachine na (diagnose) en voeren wij de reparatie uit. Wij zijn actief in Noord-Holland , Utrecht en Zuid-Holland. Met name in de steden HaarlemHoofddorpBloemendaalZandvoort en Heemstede

Join the discussion 18 Comments

Leave a Reply

Languages