Mijn wasmachine maakte een enorme herrie. Ik werd vriendelijk geholpen door een mevrouw aan de lijn. Top service!

Laura van der MeerWasmachine Reparatie

Enorm bedankt voor de snelle service en uitstekende reparatie service! Mijn wasmachine werkt gelukkig weer. Dat scheelt me weer wat geld! Ik kan jullie zeker aanbevelen!

Eduard GeeleWasmachine Reparatie

Mijn koelkast deur ging niet meer dicht... Thuis zelf geprobeerd om deze te repareren, maar ik kwam er niet uit. Voor €59 wilde ik dat er een monteur langs kwam en deze repareerde de deur binnen 10 minuten... heel eenvoudig! Thanks voor jullie service

Kees van ZeeuwenKoelkast Reparatie

Voor slechts €59 hebben de vriendelijke monteurs mijn vaatwasser gerepareerd. Zij gingen vakkundig en professioneel te werk en deden alles in overleg. Bedankt voor jullie hulp mannen!

Hans de KooiVaatwasser Reparatie

Alles verliep goed, even gebeld naar de reparatie klantenservice en snel een monteur aan mijn deur voor wasmachine reparatie. de monteur ging direct aan de slag en heeeft de wasmachine gerepareerd.

Fleur van der MeerWasmachine reparatie

Als je verteld dat je het niet zo breed hebt begrijpen ze dat en proberen ze de kosten inderdaad laag te houden, daar ben ik erg tevreden over. Ik heb namelijk niet zo veel geld en kan niet zomaar 300 euro ophoesten om een nieuwe wasmachine te kopen

Natasha VermeerWasmachine Reparatie

vriendelijke monteurs en vakkundig. Bedankt voor jullie goede service voor zo'n laag bedrag

Mohammed MbarkiVaatwasser Reparatie

De monteur was binnen een uur bij mij thuis in Haarlem. Mijn wasmachine heeft het opgegeven helaas. De monteur stelde een aantal opties voor en heeft ook zijn uiterste best gedaan om de wasmachine te repareren, maar tevergeefs. Ik moet een nieuwe wasmachine aanschaffen 🙁

Marvin MacknackWasmachine Reparatie

De wasmachine deur was stuk, waardoor de wasmachine niet meer werkte. Mo heeft de deur netjes gerepareerd binnen slechts 10 minuten. Ik ben ook vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Wat een top service!

Anne Mieke GerardsWasmachine Reparatie

MIJN WASMACHINE WERKT WEER JEEEEEEEJ! Bedankt!!!!!!!

Annelies SchrijverWasmachine Reparatie

de monteur wist precies waar het probleem zat en kon door middel van een hard reset de koelkast weer gerepareerd krijgen.

Herman den BlijckerProduct Designer, That Biz

Het lichtje in de koelkast was kapot. Deze heeft de monteur netjes vervangen!!! Ik kan weer 's nachts weer een paar biertjes uit de koelkast trekken.

Jim BijlKoelkast Reparatie