Samsung wasmachine foutcodes

Heb je een Samsung wasmachine en geeft deze een storing of foutcode aan? Vervelend. Dat is het laatste waar u op gerekend heeft. Een storing geeft aan dat er iets niet goed is aan de wasmachine en dat kan diverse oorzaken hebben. Heeft u zelf al eens nagekeken of de watertoevoer goed is, de deur op de juiste manier gesloten is of heeft u de samsung wasmachine al een reset gegeven? Hieronder hebben wij een lijst van de foutcodes van Samsung wasmachines.

Samsung foutcodes en oorzaken

Foutcode

Oorzaak

Samsung foutcode 4E en E1 Problemen met de water toevoer
Samsung foutcode 5E en E2 Problemen met de waterafvoer
Samsung foutcode OE en E3 Te veel water in de machine (overflow)
Samsung foutcode UE en E4 Onbalans trommel
Samsung foutcode HE1, E5, HE2 en E6 Verwarmingsprobleem
Samsung foutcode 1E en E7 Probleem met de waterdruk/hoogte
Samsung foutcode CE en E8 Onjuiste temperatuur van het water
Samsung foutcode LE, E9 en E11 Waterlekkage in de wasmachine
Samsung foutcode 3E, EA en EB Tacho motor
Samsung foutcode tE en EC Thermister fout
Samsung foutcode dE Een probleem met de deur

Samsung foutcode oplossen

Als u de foutcode gevonden heeft, ziet u ook gelijk wat de oorzaak daarvan is. Iemand die handig is, kan natuurlijk zelf een poging wagen, maar als je geen verstand van wasmachines hebt, raden wij dit ten zeerste af. Door onwetendheid kan het probleem erger worden en bent u gauw enkele honderden euros kwijt aan een nieuwe wasmachine. Bij ons bent u slechts €59 kwijt voor de onderzoeks + reparatiekosten. Een scherp all-in tarief dus!  Bel ons via 085-1307263 en onze wasmachine experts helpen u maar al te graag verder.

Samsung Wasmachine reparatie

Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst en zijn gecertificeerd om een LG wasmachine reparatie uit te voeren. U betaald bij ons geen voorrijkosten en slechts een laag all-in tarief van €59. Bel ons direct via 085-1307263. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Hierbij kijken wij de wasmachine na (diagnose) en voeren wij de reparatie uit. Wij zijn actief in Noord-Holland , Utrecht en Zuid-Holland. Met name in de steden HaarlemHoofddorpBloemendaalZandvoort en Heemstede.

 

Join the discussion 17 Comments

Leave a Reply

Languages