Whirlpool wasmachine foutcodes

Is uw Whirlpool wasmachine kapot en toont het display een foutcode? Dan vindt u hier informatie wat de foutmelding betekent en wat de oorzaak is. Soms is het probleem simpel op te lossen en voorkomt u zo een ernstiger defect. In andere gevallen doet u er verstandig aan een ervaren wasmachine monteur te laten komen. Komt u er niet uit? Bel ons direct 085-1307263 voor meer informatie.

Wat betekent de foutcode op mijn wasmachine?

Whirlpool wasmachines hebben een aantal foutcodes die de volgende oorzaken hebben.

Foutcode

Oorzaak

Whirlpool Foutcode FH Wasmachine krijgt geen water
Whirlpool Foutcode F09 Te hoog waterpeil
Whirlpool wasmachine storing F18 Schuimvorming
Whirlpool wasmachine storing FA Aquastop ingeschakeld
Whirlpool wasmachine storing FH Storing waterinlaat
Whirlpool wasmachine storing FP Storing waterafvoer / pomp

Whirlpool storing verhelpen

Bent u er achter gekomen welke foutcode uw wasmachine weergeeft of wat de oorzaak is van de storing? Fijn! Tijd om stappen te ondernemen. Uw Whirlpool wasmachine moet gerepareerd worden en dat kan natuurlijk via 2 manieren. U doet het zelf of u laat het doen door een professionele Whirlpool monteur. Wij raden dan ook altijd aan om een wasmachine monteur in te schakelen, omdat deze gecertificeerd zijn, ervaring hebben en de juiste onderdelen bij zich hebben. Onze monteurs hebben al meer dan 500 wasmachines gerepareerd.

Whirlpool wasmachine reparatie

Lukt het niet om aan de hand van de bovengenoemde Whirlpool wasmachine foutcodes tot een oplossing te komen, dan raden wij direct aan om onze gespecialiseerde wasmachine monteurs in te schakelen. Het is erg belangrijk om hier tijdig voor in te grijpen, want uw wasgoed blijft liggen en dat is echt geen fijn gevoel.Wij zijn actief in Noord-Holland , Utrecht en Zuid-Holland. Met name in de steden HaarlemHoofddorpBloemendaalZandvoort en Heemstede en zijn de specialist op het gebied van witgoed reparaties. Wij hanteren een vaste prijs van €59 (ex btw) en hebben geen voorrijkosten. Wij hebben een vast all-in tarief en hierdoor zijn wij de goedkoopste wasmachine reparatie bedrijf in Haarlem en omstreken. U kunt via online een afspraak maken of contact opnemen met onze klantenservice via 085-1307263 om een afspraak in te plannen met onze monteur. Binnen 24-uur zijn wij bij u thuis om de wasmachine te herstellen!

Join the discussion 24 Comments

Leave a Reply

Languages