Witgoed Reparatie Haarlem

Heeft u direct een witgoed monteur in Haarlem nodig? Bij ons zit u zeker goed voor een witgoed reparatie in deze regio. Onze monteurs zijn gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten witgoed apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, vriezers, koelkasten en wasdrogers. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs altijd de juiste gereedschap bij zich hebben om direct een reparatie in orde te maken. Zo verspilt u weinig tijd en hoeft er over het algemeen geen tweede afspraak komen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in wasmachine reparatie, koelkast reparatie en vaatwasser reparaties.

Wij voeren alle reparaties direct uit op locatie. Binnen 24-uur zijn onze monteurs bij u thuis, dus bel vandaag nog naar 085-1301528 en plan een afspraak in met één van onze monteurs.

Een defecte wasmachine, koelkast of ander soort witgoed kan irritatie opwekken. Wij begrijpen dat witgoed monteur als geen ander, zo zijn wij 24/7 bereikbaar op 020-2102803 en staan klaar om u te helpen met het repareren van uw witgoed apparaat. In de meeste gevallen zijn onze monteurs direct beschikbaar voor het repareren van witgoed en heeft de monteur allerlei onderdelen op voorraad, onderdelen kunnen direct worden vervangen.

Wasmachine Reparatie Haarlem

  • GEEN VOORRIJKOSTEN


  • VAST ALL-IN TARIEF €59


  • BINNEN 24-UUR OP LOCATIE


  • 12 MAANDEN GARANTIE


  • GECERTIFICEERDE MONTEURS


  • ORIGINELE ONDERDELEN


  • 30+ JAAR ERVARING


  • ALLE MERKEN & MODELLEN

Bel direct om een afspraak te maken: 085-1301528

Gratis tips voor een wasmachine reparatie

Het is erg rot dat uw wasmachine niet meer werkt. Hierdoor kunt u uw kleding niet meer wassen en bent u gedwongen om uw kleding naar de wasserette of de buren te brengen. Veel gedoe, dus dat willen wij u besparen. Hieronder enkele tips die wij u willen meegeven om geen wasmachine reparatie te doen.

Gebruik niet teveel wasmiddel

Als u teveel wasmiddel gebruikt, beschadigd u de wasmachine. Er zitten veel agressieve en slechte stoffen in schoonmaakmiddelen en dit kan leiden tot verstoppingen, nare geuren of een kapotte wasmachine. Dan is wasmachine reparatie waarschijnlijk te laat.

Maak de wasmachine geregeld schoon

Om je wasmachine in topconditie te houden, is het belangrijk dat je deze regelmatig reinigt. Haal regelmatig een doekje langs de wasmiddellade en reinig het pluizenfilter. Daarnaast is het aan te raden om 1 keer per maand een was van 90 ℃ te draaien. Hiermee voorkom je dat er wasmiddel- en vuilresten achterblijven en blijft je trommel lekker fris. Kijk voor meer onderhoudstips in de handleiding van je nieuwe wasmachine.

Let op het vulgewicht

Probeer je aan het aanbevolen vulgewicht van je wasmachine te houden. Een overvolle trommel beschadigt de wasmachine en krijgt je wasgoed niet goed schoon. Let daarnaast op de aanbevolen wasmiddel en wasverzachter. Wanneer je te veel gebruikt, heb je kans dat je wasmachine verkalkt. Gebruik je de juiste hoeveelheid, dan voorkom je kalkaanslag en gaat je wasmiddel langer mee. Hoef je niet zo snel nieuwe te kopen.

Wasmachine Monteur in Haarlem

Zijn deze tips te laat voor u? Maakt u zich niet druk. Onze monteur is binnen 24-uur bij u op locatie en is de wasmachine hersteld. Neem contact op voor een wasmachine reparatie in Haarlem

Join the discussion 13 Comments

Leave a Reply

Languages