Zanussi Wasmachine Foutcodes

Heeft u een Zanussi wasmachine en laat deze een foutcode op de display zien of werkt deze niet meer? Erg vervelend. Een storing geeft een mankement aan de wasmachine aan, waardoor uw wasmachine (mogelijk) niet meer werkt. Als u er snel bij bent, kun u de schade (enigszins) beperken. Soms kunt u de wasmachine zelf repareren als u handig bent, maar wij raden dat af. In veel gevallen gaat het dan ook mis, waardoor de schade fors kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Onze gecertificeerde Miele wasmachine monteurs kunnen binnen 24-uur bij u op locatie zijn om uw wasmachine te repareren. Voor slechts €59 is deze weer hersteld en kunt u weer een was draaien! Bel ons via 085-1307263. Wilt u uw wasmachine toch zelf repareren? Lees hieronder dan gauw verder naar wat de Zanussi foutcodes zijn.

Wat betekent de foutcode op mijn wasmachine?

Een foutcode duidt op een storing in een bepaalde (onderdeel) van de wasmachine. Hieronder kunt u alle foutcodes vinden en de daarbij behorende oorzaak.

Foutcode

Oorzaak

Zanussi foutcode C1 De wasautomaat krijgt geen of onvoldoende water
Zanussi foutcode E10 De wasautomaat krijgt geen of onvoldoende water
Zanussi foutcode C2 Probleem bij het afpompen van water
Zanussi foutcode E20 Probleem bij het afpompen van water
Zanussi foutcode C3 Water onderin de wasmachine
Zanussi foutcode F3 Water onderin de wasmachine
Zanussi foutcode EF3 Water onderin de wasmachine
Zanussi foutcode C9 Overbelasting van de motor
Zanussi foutcode E30 Problemen met druksensor, meetcircuit of verwarmingselement
Zanussi foutcode E40 Wasmachinedeur zit niet goed dicht
Zanussi foutcode E50 Overbelasting van de motor
Zanussi foutcode CD Wasmachinedeur zit niet goed dicht
Zanussi foutcode CE Probleem met zeeptoevoer / zeepbak
Zanussi foutcode CF Elektronisch probleem
Zanussi foutcode E80 Fout bij het uitlezen van de programmaschakelaar
Zanussi foutcode E90 Elektronisch probleem
Zanussi foutcode Eb0 De wasmachine krijgt te weinig spanning
Zanussi foutcode EH0 De wasmachine krijgt te weinig spanning
Zanussi foutcode EF0 Water op de bodem van apparaat
Zanussi foutcode EF1 Pluizenfilter verstopt
Zanussi foutcode EF2 Pluizenfilter verstopt
Zanussi foutcode EF3 Water op de bodem van het apparaat
Zanussi foutcode EF5 Onbalans tijdens centrifugeren

Zanussi storing oplossen

Heeft u kunnen ontdekken welke Zanussi foutcode bij uw wasmachine hoort? Top! Hierdoor weet u in welke hoek u moet zoeken en waar de oorzaak aan ligt. Wij raden altijd aan om eerst te controleren of de deur goed dicht zijn, de wasmachine watertoevoer krijgt en dat u een reset uitvoert. Als dit niet heeft gewerkt, raden wij aan om een wasmachine monteur in te schakelen. Wilt u toch zelf de Zanussi storing oplossen? Wees voorzichting, want een wasmachine is erg gevoelig en de schade kan oplopen als u er geen verstand van heeft! U kunt ons 7 dagen per week bereiken via 085-1307263.

Zanussi Wasmachine Reparatie Monteur

Lukt het niet om aan de hand van de bovengenoemde Zanussi wasmachine foutcodes tot een oplossing te komen, dan raden wij direct aan om onze gespecialiseerde wasmachine monteurs in te schakelen. Het is erg belangrijk om hier tijdig voor in te grijpen, want uw wasgoed blijft liggen en dat is echt geen fijn gevoel.Wij zijn actief in Noord-Holland , Utrecht en Zuid-Holland. Met name in de steden HaarlemHoofddorpBloemendaalZandvoort en Heemstede en zijn de specialist op het gebied van witgoed reparaties. Wij hanteren een vaste prijs van €59 (ex btw) en hebben geen voorrijkosten. Wij hebben een vast all-in tarief en hierdoor zijn wij de goedkoopste wasmachine reparatie bedrijf in Haarlem en omstreken. U kunt via online een afspraak maken of contact opnemen met onze klantenservice via 085-1307263 om een afspraak in te plannen met onze monteur. Binnen 24-uur zijn wij bij u thuis om de wasmachine te herstellen!

Join the discussion 41 Comments

Leave a Reply

Languages